Tilausehdot

 


 

Ikäraja

Alaikäisten ostoksille edellytetään huoltajan suostumus. Alle 18-vuotias ei voi ostaa verkkokaupasta luotolle.

 


 

Maksutavat

Nailway käyttää maksupalveluidensa tarjoajana Checkout -palvelua. Tilaamalla tuotteita verkkokaupasta asiakas hyväksyy Checkout-käyttäjäehdot. Checkout-maksamiseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Checkoutin asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@checkout.fi tai puhelimitse 0800 552 010 (arkisin 9-16).

Checkoutin hyväksymät maksutavat:

  • MasterCard
  • Visa
  • Verkkopankkimaksu (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki)

 


 

Toimitustavat ja toimitusaika

Nailwayn verkkokaupassa tehdyt tilaukset toimitetaan käyttämällä Postin ja Matkahuollon palveluita. Varastossa olevat tuotteet pyritään arkisin lähettämään 1-2 vuorokauden kuluessa ja ne toimitetaan noutopisteeseen yleensä 3-5 arkipäivässä. Toimitusaika-arvio on laadittu Postin ja Matkahuollon antamien tietojen perusteella eikä Nailway ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Matkahuollon Lähellä-paketti: Paketti toimitetaan osoitetietojen perusteella asiakasta lähinnä olevaan Matkahuollon pakettipisteeseen, joita ovat Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Marketit (Siwat, Valintatalot), R-Kioski ja Tokmanni. Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Nailway ei voi vaikuttaa lähetysilmoitusten toimitukseen. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.

Postin pienlähetys koristelupaketille: Tämä lähetysvaihtoehto on tarkoitettu vain Nailwayn koristelupaketeille (ei aloituspaketti), joka sisältää tavallisimmin viisi pientä geelipurkkia sekä kolme erilaista viilaa. Tätä lähetysvaihtoehtoa ei voi valita muille tuotteille. Jos asiakas tilaa koristelupaketin lisäksi muita tuotteita, toimitetaan lähetys Matkahuollon kautta ja toimitusmaksu määräytyy sen mukaisesti. Postin Pienlähetys jaetaan vastaanottajalle perille päiväpostin mukana.

 


 

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen ovat tilauksen painosta riippumatta seuraavat:

Matkahuollon Lähellä-paketti 7,20 € / tilaus
Postin Pienlähetys koristelupaketille 1,70 € / paketti

Mikäli tahdot tilauksen toimitettavan muualle Eurooppaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme varmistaaksesi toimituskulujen summan.

 


 

Tilausvahvistus

Vastaanottamasi tilausvahvistus on kuitti tilauksestasi. Tilausvahvistus lähetetään sähköpostiisi 30 minuutin kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Säilytä tilausvahvistus, sillä se toimii esimerkiksi takuukuittina tavaranvalmistajille.

 


 

Reklamaatiot ja tuotepalautukset

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa kauppa ilmoittamalla siitä 30 päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta. Huomioithan kuitenkin, että Nailway pyrkii lähettämään kaikki vastaanotetut tilaukset arkisin 1-2 vuorokauden sisällä. Kun tilaus on maksettu, siirtyy se automaattisesti käsiteltäväksi eikä sitä voida enää muuttaa.

Nailway vastaa virheellisten toimitusten ja viallisten tuotteiden palautuksesta asiakkaalle aiheutuvista kuluista. Muussa tapauksessa asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluistaan itse. Huomioithan tällöin, että vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja avaamattomia alkuperäispakkauksessaan olevia myyntikuntoisia tuotteita. Hygieniasyistä emme voi ottaa vastaan kosmetiikkatuotteiden palautuksia ellei tuote ole viallinen. Huomioithan, että mikäli tuote on toimitettu asiakkaalle laadultaan sellaisena, jollaiseksi sen valmistaja on sen tarkoittanut eikä se eroa muista valmistajan vastaavista tuotteista, ei tuotetta ole mahdollista palauttaa Nailwaylle. Nailway ei hyvitä asiakkaille tuotteita, joissa ei ole valmistusvirhettä, vaikka ne eivät olisi vastanneet kuluttajan henkilökohtaisia käyttömieltymyksiä tai olisivat aiheuttaneet asiakkaalle esimerkiksi allergisen reaktion. Ota aina yhteyttä asiakaspalveluun (info@nailway.fi) ennen kuin palautat tuotteen.

Mikäli olet tyytymätön vastaanottamiisi tuotteisiin, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 


 

Tietosuoja

Nailway vastaa yritykselle ilmoitetuista tai tilauksen yhteydessä vastaanottamistaan henkilötiedoista huolehtien niiden asianmukaisesta käsittelystä ja säilyttämisestä. Tietoja käytetään asiakkaan tekemien tilausten toimittamiseen liittyvissä asioissa sekä yrityksen järjestämissä markkinointitoimenpiteissä tarvittaessa yhdessä kolmannen osapuolen kanssa, maksujen perinnässä ja muissa asiakassuhteiden hoitamiseen liittyvissä asioissa. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää vain yrityksen sisäisessä toiminnassa eikä Nailway myy niitä kolmansille osapuolille. Lisätietoa kerätyistä ja tallennetuista asiakastiedoista löytyy Rekisteriselosteesta.

Luovuttamalla maksutietonsa kassalla asiakas hyväksyy Checkoutin maksuehdot sekä Nailwayn tilausehdot. Checkout vastaa kaikista maksuihin liittyvistä tiedoista ja viesteistä. Maksukorttitietoja ei tallenneta verkkokaupan järjestelmiin. Pankkitunnuksilla maksettaessa asiakas ohjataan verkkopankkien omiin maksupalveluihin, joissa maksutapahtumat rekisteröityvät turvallisesti pankin omassa maksujärjestelmässä.

 


 

Tuotetakuu ja käyttöohjeet

Nailwaylla on täysi tuotetakuu. Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin vastaaviin tuotteisiin. Jos sinulle tulee kysymyksiä tuotteista, niiden takuusta tai käyttöohjeista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@nailway.fi). Nailway ei ota vastuuta tuotteiden mahdollisesti aiheuttamista reaktioista. Ota tarvittaessa yhteys asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä mikäli haluat lisätietoa tuotteiden ainesosaluetteloista.

 


 

Muut

Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja ellei toisin ole mainittu. Toimituskulut ilmoitetaan maksun yhteydessä. Tilauksen summa määräytyy tilaushetkellä voimassaolevien hintojen mukaan. Nailway pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli kyseessä on selvä hintavirhe, jossa tuotteelle esitetty hinta poikkeaa merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta ja asiakkaan voidaan katsoa ymmärtävän hintatiedon olevan virheellinen. Nailway pidättää oikeuden painovirheistä, tavarantoimittajien hinnanmuutoksista tai virheellisten/puuttuvien tuotetietojen sekä teknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvien virheellisten tietojen muuttamiseen.

 


 

#nailway #nailwaykynnet #nailwaynails #nailway.fi #nailway.com #nailwaysuomi

Nailwaylla on oikeus käyttää tunnisteilla #nailway, #nailwaykynnet, #nailwaynails, #nailway.fi, #nailway.com tai #nailwaysuomi -merkitsemiäsi kuvia sivustollaan, uutiskirjeessään, sähköpostissaan, sosiaalisessa mediassaan ja muilla kanavillaan tapahtuvassa asiakasmarkkinoinnissa. Nailwaylla on oikeus muokata jakamaansa kuvaa, mutta kuvan omistaja ei luovuta kuvaa tai sen myynti- ja vaihtamisoikeuksia Nailwayn omistukseen.

Käyttämällä jotakin edellä mainituista tunnisteista vahvistat myös, että sinulla on kaikki oikeudet kuvaan ja lupa sen jakamiseen kaikilta siinä esiintyviltä henkilöiltä eikä kuvan jakaminen Nailwayn toimesta aiheuta vahinkoa millekään osapuolelle tai riko lakia. Nailway on täten vapautettu kaikista velvoitteista maksaa korvausta kuvan käytöstä.