Nailway klubi

Nailwayn klubijäsenenä varmistat tiesi onnistuneisiin kynsiin. Liity klubiimme jo tänään ja saat heti käyttöösi kaikki jäsenetumme! Tarjoamme jäsenillemme kattavan aloituspaketin geelikynsien tekoa varten, säännöllisin väliajoin vaihtuvat koristelupaketit, kuvalliset ohjeet kynsien tekoa varten, sähköpostitse lähetettävän uutiskirjeen sekä myös ensimmäisenä tiedon uusista koristelupaketeista sekä muista uutuuksista.

HUOM! Klubiimme liittyminen ei velvoita sinua mihinkään, eikä klubiimme kuuluminen maksa sinulle mitään. Voit myös aina halutessasi erota klubistamme.

 

Aloituspaketti

Jäsenenämme saat tilattua itsellesi kattavan aloituspaketin, joka sisältää kaikki tarvittavat tuotteet kauniiden kynsien loihtimiseen. Aloituspakettimme kaikki tuotteet ovat tarkoin valittuja ja kynsiteknikkomme testaamia. Kaikki tuotteemme tulevat Euroopan sisältä ja ovat helppokäyttöisiä sekä turvallisia. Aloituspakettiimme sisältyy Nailwayn oma Oneway -yksivaihegeeli, joka on kynsiteknikkomme kehittelemä. Se soveltuu erityisen hyvin niin aloittelijoille, kuin hiukan kokeneemmillekkin käyttäjille. Tavanomaisista aloituspaketeista poiketen Nailwayn aloituspaketti sisältää lisäksi koristeluun tarkoitettuja tuotteita, joiden avulla luot vähintään neljät erilaiset kynnet itsellesi. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat käyttöösi kuvalliset ohjeet kynsien tekoa varten. Yhdessä laadukkaiden tuotteiden sekä helposti ymmärrettävien ohjeiden avulla onnistut varmasti! Tilaa oma aloituspakettisi täältä!

 

Koristelupaketti

Klubijäsenenämme voit myös tilata itsellesi säännöllisin väliajoin vaihtuvan koristelupaketin, jonka avulla loihdit itsellesi vähintään neljät erilaiset kynnet. Pakettimme värit ja teemat muuttuvat vuodenaikojen mukaan, joten kyntesi pysyvät aina ajan tasalla. Jokaisessa paketissamme on koristeluvaihtoehtoja niin vasta-alkajille, kuin hiukan kokeneemmillekkin kynsitaiteilijoille, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Lisäksi koristelut voidaan aina toteuttaa geelilakkauksien, oman kynnen geelauksen sekä rakennekynsien kanssa. Saat pakettimme mukana käyttöösi kuvalliset ohjeet kynsien tekoa varten, joiden avulla upeiden koristelujen teko on helppoa. Koristeluohjeet ovat saatavillasi jatkuvasti paketin ostamisen jälkeen, joten voit myöhemmin halutessasi palata myös vanhoihin ohjeisiin. Tieto uudesta paketista päivittyy aina nettisivuillemme, mutta jäsenenämme saat ensimmäisten joukossa tiedon uudesta paketista suoraan sähköpostiisi. Liity Nailwayn klubiin ja tilaa oma koristelupakettisi tästä!

Innostuitko? Tilaa oma aloituspakettisi jo tänään ja liity samalla Nailwayn klubiin! Muistathan ennen liittymistäsi lukea käyttöehtomme ja tilausehtomme huolellisesti. Jos olet alle 18-vuotias, sinun täytyy saada vanhempiesi suostumus tilaamiseen sekä klubiin liittymiseen.